Met een laser ontharingsbehandeling kunnen wij jou haargroei reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele ontharingsmethoden met zich meebrengen.Wat is laser ontharing?

Laser ontharing is een permanente ontharingsmethode. Deze methode richt zich op het vernietigen van de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haren meer kunnen groeien. Na de behandeling groeien er elke keer steeds minder haren en dunnere haren. Ongeveer na 8 Behandelingen bent u ┬┤uitbehandeld┬┤  maar vaak is er na een jaar wel een 'onderhoudsbehandeling' nodig om het resultaat te behouden. Mede dankzij onze hormonen, en het herstellend vermogen van de huid zorgt er namelijk voor dat er na verloop van tijd toch weer enkele haarzakjes gaan groeien. 

Hoe werkt laserontharing?

Voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing wordt onze Triple Ice Diode laser gebruikt. De schoonheidsspecialist zet de laser op de huid en schiet vervolgens een laserstraal op de huid af. De melanine (pigment) die in de haarwortels van je lichaamsbeharing zit, neemt de hitte van de laser op. Het haarzakje kan niet tegen deze hitte en wordt hierdoor vernietigd. De schoonheidsspecialist behandelt het hele gebied op deze manier met de laser, zodat er geen haren meer in het gebied kunnen groeien.

Verkoeling van de huid

Omdat de diode laser de huid en de haren verhit, kan de behandeling gevoelig of pijnlijk zijn. Onze Tripe Ice Diode laser werkt daarom met een verkoelingssysteem. Dit verkoelt de huid tijdens de laser ontharing, zodat je geen pijn ervaart. 

Haren zonder pigment

Laserontharing is het meest geschikt voor donkere haren, omdat deze veel melanine bevatten. Met de komst van o.a. Diodelasers is het echter ook mogelijk om deze lichte en fijne haren te reduceren.

Voordelen van definitief ontharen met onze Tripe Ice Diode laser

  • De behandeling word zo goed als pijnloos ervaren
  • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad
  • De behandeling is 100% veilig 
  • Geen herstel tijd
  • Je hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren
  • Geschikt voor vrijwel alle lichaamsdelen
  • Door de verkoeling voel je geen pijn tijdens de behandeling
  • Het bespaart je tijd, omdat je geen tijd vrij hoeft te maken om jezelf te ontharen!voor meer info kunt u ten alle tijde een vrijblijvende intakegesprek inboeken!