Wat is Biopeeling?
De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!Effectief bij:

Anti rimpel behandeling    
Vale (rokers) huiden
Pigmentvlekken 
Onzuiverheden 
Grove poriën
Fijne lijntjes  
Vette huid 
Littekens
           Striae             
Acne
Welk resultaat kan men verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn  gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij uw klant er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Casmara

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt sinds 1978 hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd gebruikt door schoonheidssalons en wellnesscentra. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen en ampullen zijn zeer succesvol. De resultaten zijn spectaculair en ook voor u direct voel- en zichtbaar!

Alginaat maskers
De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunnen wij ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De maskers voelen op de huid koud aan. Als gevolg van de lage temperatuur van de maskers, ontstaan spiercontracties in het gezicht, gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Hierdoor ontstaat er een vorm van natuurlijke spiergymnastiek. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. We hebben maar liefst 11 soorten alginaat maskers.


Carbon Laser Peeling 


De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet.
De Carbon Laser Peel is een goed alternatief voor een chemische-/fruitzuur-/kruiden- peeling die pijnlijk is en of risico's met zich meebrengt!
Ook is de Carbon Laser Peel in tegenstelling tot de traditionele peelings die niet in de zomer uitgevoerd mogen worden, wel in de zomerperiode toegestaan.
Ook zal je na de behandeling niet 1 week lang last hebben van schilvering of vervelling.


Effectief bij:

 • Littekens 
 • Verhogen Collageen productie 
 • Vette huid
 • Acne
 • Pigmentatie
 • Talg vermindering
 • Grove porien verkleinen
 • Rimpel vermindering/verwijderingWerking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND Yag Laser – 1064 NM golflengten – wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.

High Frequency 

De hoogfrequentie elektrotherapie is een belangrijke therapie bij schoonheidsbehandelingen. Via een glazen elektronische buis wordt stroom overgebracht op het gezicht, wat zorgt voor de volgende resultaten:

 • Verhoogt de bloedsomloop.
 • Verbetert de stofwisseling, waardoor de huid beter ademt.
 • Verhoogt de doorlaatbaarheid van de cellen, waardoor de werkstoffen beter door de huid worden opgenomen.
 • Droogt en geneest acne 
 • Helpt bij aan het egaliseren van de huid.
 • Verminderd oppervlakkige rimpels

Micro Dermabrasie

Bij deze microdermabrasie behandeling worden zuivere microkristallen over de huid bewogen. Het bovenste laagje van de huid wordt zo afgekristalliseerd.
Het huidoppervlak verbetert en oppervlakkige littekens en pigmentvlekken zijn minder zichtbaar. Ook vervagen fijne lijntjes en vermindert acne.
De algehele conditie van de huid is beter. U straalt!


Microneedling 


Deze behandeling gebeurt door kleine vibrerende naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). 

Vooraf zal er een hyaluronzuur serum worden aangebracht op de te behandelen huid. Daarna zal de specialist met het microneedling apparaat roterende bewegingen over uw huid bewegen. Afhankelijk van de indicatie en huidconditie zal de specialist bepalen hoe diep de naaldjes in de huid geplaatst worden. Bij een diepe plaatsing kan de huid iets bloeden. Dat geneest echter meteen weer. De huid zal na deze gezichtsbehandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden. Daarnaast zal de huid iets schilferen. 


Effectief Bij

 • (Acne)littekens
 • Huidverjonging/huidverbetering
 • Rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën


Voor mensen met een donkere huid is microneedling minder geschikt. U kunt beter kiezen voor een microdermabrasie behandeling.

Voordelen van microneedling

De microneedling behandeling is bijzonder effectief en biedt daarnaast nog de volgende voordelen:

 • Korte hersteltijd.
 • Ook in te zetten op lastigere plekken zoals rondom de lippen en ogen.
 • de microneedling behandeling is zeer nauwkeurig.
 • Deze gezichtsbehandeling is in verhouding met vergelijkbare methoden meer comfortabel.